Jullie uitje maken wij onvergetelijk!

Het foute uur Quiz is erg populair

5 redenen voor een quiz bij je teamuitje of bedrijfsuitje

Het is belangrijk om ieder jaar een bedrijfsuitje te organiseren. Dit is namelijk een ideale manier om dichter bij elkaar te komen. Ook voor nieuwe collega's is het natuurlijk fijn om het vaste team te leren kennen. Er veel verschillende soorten uitjes waar je aan kunt denken. Maar met “ het foute uur ” quiz zit je altijd goed.

Meer verbinding dankzij een Het foute quiz bij je bedrijfsuitje.

De adrenaline giert door je lichaam en je wil je collega’s natuurlijk verslaan. Je wordt opgedeeld in verschillende teams. Samenwerken en veel gezelligheid, de ideale combinatie voor je teamuitje.
Het foute uur is tegenwoordig zeer populair. Het is een quiz die is afgeleid van het radioprogramma op Q music. Bij de quiz wordt de muziekkennis en je algemene foute kennis getest.

Een enthousiaste quizmaster

Uiteraard wil je ook een beetje sensatie tijdens je uitje. Je moet dus ook een quizmaster hebben die voor een jolige sfeer kan zorgen. Een sfeer waar iedereen zich fijn bij voelt. Bij ons kun je profiteren van een enthousiaste quizmaster met veel ervaring. Deze weet van elke quiz een feest te maken.

Verschillende rondes

Een quiz moet dynamisch zijn. Er zijn dan ook verschillende rondes die doorlopen moet worden. Het begint met een vragenronde. Vervolgens krijg je de muziekronde met vragen over de zeer foute muziek uit de top 500. Daarna is er een speciale actieronde, gevolgd door de ronde voor team captains. Als laatste is er nog een verassingsronde. Niemand weet wat je team dan te wachten staat, behalve de quizmaster.

Leuke prijzen

Uiteraard is het ook leuk om wat te winnen. Je speelt de quiz natuurlijk niet voor niets. Hoe leuk is het om de volgende dag op het werk te komen met je medaille om je nek.

Lage kosten

Uiteraard speelt het kostenplaatje ook een belangrijke rol als het gaat om het uitje. Je bedrijf heeft hier ongetwijfeld een beperkt budget voor vastgesteld. Het voordeel is dat je bij ons kunt profiteren van korting, afhankelijk van het aantal personen. Tot 15 personen betaal je een vast bedrag, maar boven dat aantal wordt het steeds goedkoper.

Bij de prijs zit dan ook alles inbegrepen en dat is ook zeer fijn te noemen. Daarbij kun je denken aan de aankleding, de quizmaster, snoepgoed en nog veel meer. Wil je na het uitje ook gezamenlijk een hapje eten? Voor een extra bedrag per persoon is dat ook mogelijk.
Al met al is het echt een aanrader om voor deze quiz te gaan bij je volgende uitje. Veel bedrijven gingen je al voor en de meeste mensen vinden het een onvergetelijke ervaring.

Welke quiz gaan jullie boeken? 

ik-hou-van-holland-quiz-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
Muziekquiz-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
bedrijfsuitje-grote-groepen-eigen-locatie-bedrijfsuitjequiznl
foute-muziek-bingo-teamuitje-crazy-bingo-bedrijfsuitjequiznl
oktoberfestquiz-uitje-feest

Bekijk hier al onze activiteiten Quiz