Jullie uitje maken wij onvergetelijk!

foute bingo op eigen locatie

Foute Bingo: Een lachwekkend en energiek bedrijfsuitje!

Stel je voor: De spanning van bingo combineren met een dosis humor, feest en vermaak. Klinkt dat als een uitzonderlijke mix?
Welkom in de wereld van Foute Bingo op je eigen gekozen locatie!

Foute Bingo is precies wat je denkt dat het is – het is je oude, vertrouwde bingo, maar dan met een humoristische en unieke twist. Vergeet het beeld van een stille zaal vol concentrerende mensen, met dit spel wordt er evenveel gelachen als dat er cijfers worden afgeroepen.

Speciaal

Maar wat maakt Foute Bingo dan zo speciaal? Eerst en vooral, het gaat niet alleen om winnen, maar vooral om de lachwekkende ervaring. Elk nummer kan gekoppeld zijn aan een hilarische opdracht, raadsel of een grappige anekdote. Voordat je het weet, sta je midden in de spotlights en lacht iedereen zich een ongeluk. Dit maakt het tot een uitermate geschikt bedrijfsuitje of personeelsfeest.

Teambuilding

Foute Bingo is perfect voor teambuilding. Met zijn mix van competitie en humor breekt het het ijs en zorgt het voor een onvergetelijke avond. En het mooiste van alles? Ze komen naar jou toe! Ongeacht de locatie, Foute Bingo kan op elke plek worden opgezet. De organisatie neemt alles voor hun rekening: de spullen, de sfeer en de foute humor.

Het enige dat jij hoeft te doen is een plek kiezen, uitnodigingen versturen en je klaarmaken voor een avond of middag vol gieren, brullen en de nodige dosis foute humor. Zorg ervoor dat je zowel je lachspieren als je competitieve geest klaar hebt, want bij Foute Bingo zullen beide flink getest worden!

Dus ben je klaar om de traditionele bedrijfsuitjes om te gooien en iets echt unieks te ervaren? Boek dan de Foute Bingo en bereid je voor op een avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Lachen is immers het beste medicijn, en bij Foute Bingo krijg je een overdosis!

Bekijk hier al onze bingo`s


Kosten Quiz of Bingo exclusief btw
tot en met 25 personen € 649,-
26 tot en met 35 personen € 24,95 p.p 
36 tot en met 45 personen € 22,95 p.p
46 tot en met 59 personen € 20,95 p.p
vanaf 60 personen € 19,95 p.p 

Bij meer dan 80 deelnemers, prijs op aanvraag.
Onze tarieven zijn inclusief reiskosten en alle benodigheden.

Onze activiteiten duren 1.5 tot 2 uur en zijn ook in het Engels beschikbaar.


crazy-foute-bingo-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl-Aangepast
crazy-bingo-gezellige-bingo-muziek-foute-op-locatie-bedrijfsuitjequiz-teamuitje-groepsuitje
Compleet-verzorgde-foute-bingo-bedrijfsuitjequiz.nl
foute-muziek-bingo-teamuitje-crazy-bingo-bedrijfsuitjequiznl