Jullie uitje maken wij onvergetelijk!

foute bingo op eigen locatie

Foute bingo op eigen locatie

 

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsuitje of teambuilding en zoek je naar een leuke en unieke activiteit? Dan is de foute bingo van BedrijfsuitjeQuiz.nl zeker een goede keuze! Deze compleet verzorgde foute bingo wordt geleid door te gekke aangeklede bingomasters met groene pruiken die zorgen voor een onvergetelijke avond vol gekkigheid en gezelligheid.

Bij de foute bingo draait het allemaal om foute prijzen en gekke opdrachten. Zo kun je bijvoorbeeld bellenblaas of een stressbal winnen, of moet je een liedje zingen of een dansje doen om een prijs in de wacht te slepen. De bingomasters zorgen voor de nodige hilariteit en weten als geen ander hoe ze de sfeer erin kunnen brengen.

De foute bingo is geschikt voor groepen van 15 tot wel 200 personen en kan op elke gewenste locatie worden georganiseerd. Of je nu een bedrijfsuitje, teambuilding of ander feestje hebt, de foute bingo zorgt voor een avond vol plezier en vertier. En het mooie is: je hoeft zelf nergens meer aan te denken, want alles wordt voor je geregeld. Wij vragen alleen om een tafel en een stopcontact.

Wil jij ook een avond vol foute prijzen, gekke opdrachten en te gekke bingomasters? Neem dan snel contact op met BedrijfsuitjeQuiz.nl en boek jouw foute bingo voor een onvergetelijke avond vol lol en gezelligheid!

Kosten Quiz duur 2 uur
tot en met 15 personen € 395,-
16 tot en met 30 personen € 24,95 p.p 
31 tot en met 40 personen € 22,95 p.p
41 tot en met 50 personen € 20,95 p.p
vanaf 51 personen € 18,95 p.p 
Exclusief btw
inclusief aankleding, oud-hollands snoep, benodigdheden en reiskosten
Al onze activiteiten zijn ook in het Engels te boeken.

 

crazybingo-foutebingo-foute-bingo-crazy-bingo-op-eigen-locatieteamuitje-personeelsfeest-bedrijfsuitje-bedrijfsuitjequiznl
foute-bingo-crazybingo-op-locatie-bingofeest-muziekbingo-muziek-bingo-uitje-teamuitje-bedrijfsuitjequiznl
foute-bingo-crazy-op-locatie-teamuitje-personeelsuitje-complete-bingo-bedrijfsuitjequiznl