De alleskunner, het leukste bedrijfsuitje

Stap in de wereld van onze Alleskunner Game, die speciaal is ontworpen voor jullie bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit. Net zoals op televisie staat deze game garant voor een unieke ervaring die jullie nog lang zullen bijblijven. De vraag die centraal staat: welk team is het allerbeste in het overwinnen van gekke, (bijna) onmogelijke en verrassende spellen?

Tijdens deze intensieve strijd van twee uur worden jullie teams uitgedaagd met een reeks uitdagende opdrachten en activiteiten.
Elk spel vereist verschillende vaardigheden en samenwerking, waardoor iedereen volledig betrokken blijft. Het draait niet alleen om fysieke kracht, maar ook om creativiteit, behendigheid en strategisch denken. Onze Alleskunner Game is dynamisch, energiek en bovenal ontzettend leuk voor iedereen die deelneemt.

Wat kun je verwachten?

Welke leuke spellen kun je verwachten? We hebben de spannende ballonenrace en de limbodans, twee verschrikkelijk ( leuke ) zenuwenspellen. Verschillende denk en raad spellen. Geblinddoekt ballengooien en nog veel meer.

Tijdens deze Allerskunner games verzamelen de winnende teams winnaarsmunten als beloning voor hun prestaties. Aan het einde van de strijd worden deze munten geteld en het team met de meeste munten wordt gekroond tot kampioen. Als ultiem eerbetoon aan hun prestaties ontvangen de teamleden echte medailles.

Onder het genot van lekker snoep en met een feestelijke aankleding creëren we een onvergetelijke zetting. Onze Alleskunner Game is niet zomaar een activiteit; het is dé activiteit om jullie team nog dichter bij elkaar te brengen.

Boek nu deze quiz of bel met Simona voor meer informatie.

Kosten Quiz of Bingo
tot en met 25 personen € 649,-
26 tot en met 35 personen € 24,95 p.p 
36 tot en met 45 personen € 22,95 p.p
46 tot en met 59 personen € 20,95 p.p
vanaf 60 personen € 19,95 p.p 

Bij meer dan 80 deelnemers, prijs op aanvraag.
Exclusief btw - duur 2 uur
Al onze activiteiten zijn ook in het Engels te boeken.

inclusief aankleding, oud-hollands snoep en benodigdheden. 

ik-hou-van-holland-quiz-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
Muziekquiz-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
bedrijfsuitje-grote-groepen-eigen-locatie-bedrijfsuitjequiznl
foute-muziek-bingo-teamuitje-crazy-bingo-bedrijfsuitjequiznl
oktoberfestquiz-uitje-feest

Bedrijfsuitje Quiz komt op elke locatie in Nederland of België graag de Alleskunner organiseren. Bedrijfsuitje Quiz is gevestigd in Bergen op Zoom maar wij werken samen met verschillende locaties in: Almere, Alkmaar, Breda, Den Haag, Haarlem, Lelystad, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Zutphen en Zaanstad. Wij helpen altijd graag met zoeken naar een locatie.

Carnaval quiz   80`s 90`s 00`s quiz  Het foute uur quiz  Muziek quiz