Quiz Bingo op Jullie eigen Locatie

 

Tijd voor een gezellige twist op de klassieke spellenavond! Duik in de wereld van **Quiz Bingo**, waar elke quizvraag niet alleen je hersenen prikkelt maar je ook een stapje dichter bij bingo-glorie brengt. Perfect voor een onvergetelijk teamuitje of een ontspannen avondje met collega's die houden van een goede uitdaging met een flinke dosis plezier.

Hoe Quiz Bingo de Avond Maakt

Stel je voor: een spel waar kennis en geluk hand in hand gaan. Bij onze Quiz Bingo vervangen we de traditionele bingogetallen met antwoorden op pittige, hilarische en soms muzikale quizvragen. Heb je het juiste getal op je bingokaart staan? Dan ben je weer een stapje dichter bij de overwinning!

Een Ronde vol Muziek en Plezier

En houd je van muziek? Dan is de muziekronde jouw kans om te schitteren! Luister, lach en zing mee terwijl je de antwoorden vindt en die belangrijke getallen op je bingokaart afstreept. Onze Quiz Bingo maakt van jou misschien wel de zingende winnaar van de avond!

Waarom Quiz Bingo een Hit is

- **Kennis & Geluk**: Combineer je liefde voor trivia met de spanning van bingo. Een winnende combo die zorgt voor onvergetelijke momenten.
- **Sfeervol Speelplezier**: Van het eerste tot het laatste getal, de sfeer zit er goed in. Bereid je voor op lachbuien en spannende momenten die de groepsdynamiek alleen maar ten goede komen.
- **Prijzen om van te Dromen**: Van schattige attenties tot een leuke hoofdprijs, er is iets voor elke winnaar. 

Onze Quizmasters zorgen voor de gezelligheid

Geen zorgen over de spelregels of de volgende stap; onze charismatische quizmaster zorgt voor alles! Met een schat aan vragen en een dosis gezelligheid leidt hij of zij jullie door de avond. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van het spel en mikken op die volle bingokaart.

Klaar voor de Uitdaging?

Of je nu uitblinkt in trivia of gewoon een gezellige avond wilt met je team, Quiz Bingo biedt voor ieder wat wils. Boek nu en transformeer je volgende teamuitje of gezellige avond in een spannende strijd vol kennis, geluk, en vooral veel plezier. **Quiz Bingo** is niet zomaar een spel, maar het leukste spel en dat gewoon bij jullie op locatie!

Kosten Quiz of Bingo exclusief btw
tot en met 25 personen € 649,-
26 tot en met 35 personen € 24,95 p.p 
36 tot en met 45 personen € 22,95 p.p
46 tot en met 59 personen € 20,95 p.p
vanaf 60 personen € 19,95 p.p 

Bij meer dan 80 deelnemers, prijs op aanvraag.
Onze tarieven zijn inclusief reiskosten en alle benodigheden.

Onze activiteiten duren 1.5 tot 2 uur en zijn ook in het Engels beschikbaar.


muziekbingo-muziekquiz-eigen-locatie-teamuitje-teambuilding-bedrijfsuitje-bedrijfsuitjequiznl-Bingo
Bedrijfsuitje-op-eigen-locatie-ook-last-minute-wwwbedrijfsuitjequiznl-Aangepast
crazybingo-80s-90s-00-muziekbingo-foutebingo-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
80s-90s-zero-quiz-bedrijfsuitje-op-locatie-wwwbedrijfsuitjequiznl-Aangepast
muziekquiz-bedrijfsuitje-teamuitje-teambuilding-personeelsfeest-wwwbedrijfsuitjequiznl-Aangepast