Quiz Bingo op Jullie Locatie: Waar Quizvragen tot Bingo Getallen Leiden!

Zin in een spel waarbij elk antwoord je dichter bij de overwinning brengt? Ontdek onze unieke Quiz Bingo: de perfecte fusie tussen een uitdagende quiz en de spanning van bingo. Ideaal voor een teamuitje of gewoon voor een gezellige avond met de collega's.

Hoe werkt het precies?

Bij deze speciale bingo draait het allemaal om kennis. In plaats van simpelweg nummers te trekken, stellen wij een quizvraag. Het antwoord op die vraag is een getal, en als je dat getal op je bingokaart hebt, mag je het afstrepen!

En ja, je raadt het al: ook de muziekronde ontbreekt niet. Herken de nummers, beantwoord de muzikale vraag en streep het bijbehorende getal af op je kaart. Zingend naar de overwinning, wie wil dat nu niet?

Wat maakt het zo leuk?

Het is een unieke combinatie van kennis testen én dat beetje geluk dat je nodig hebt voor bingo. De sfeer zit er altijd goed in, zeker als de antwoorden leiden tot spannende bingo-momenten. En natuurlijk zijn er voor de winnaars leuke prijzen, van kleine attenties tot een fantastische hoofdprijs voor de uiteindelijke Quiz Bingo-kampioen!

Onze quizmaster leidt alles in goede banen, zorgt voor de vragen en de nodige gezelligheid. Dus, klaar om je kennis op de proef te stellen en tegelijkertijd voor die volle bingokaart te gaan? Kies voor de Quiz Bingo en zorg voor een avond vol plezier en spanning, gewoon bij jullie op locatie!

Kosten Quiz of Bingo
tot en met 20 personen € 499,-
21 tot en met 30 personen € 24,95 p.p 
31 tot en met 40 personen € 22,95 p.p
41 tot en met 50 personen € 20,95 p.p
vanaf 51 personen € 18,95 p.p 
Exclusief btw - duur 2 uur
Al onze activiteiten zijn ook in het Engels te boeken.

inclusief aankleding, oud-hollands snoep en benodigdheden.  Reiskosten vanaf Amsterdam.
 0,25 per km. Vanaf 41 personen rekenen wij geen reiskosten.

crazybingo-foutebingo-foute-bingo-crazy-bingo-op-eigen-locatieteamuitje-personeelsfeest-bedrijfsuitje-bedrijfsuitjequiznl
foute-bingo-crazybingo-op-locatie-bingofeest-muziekbingo-muziek-bingo-uitje-teamuitje-bedrijfsuitjequiznl
foute-bingo-crazy-op-locatie-teamuitje-personeelsuitje-complete-bingo-bedrijfsuitjequiznl
teambuilding-teamuitje-muziekquiz-pubquiz-op-eigen-locatie-bedrijfsuitjequiznl