Hollandse Bingo

Hou je van een dolletje en een avond vol gezelligheid? Laat je verrassen door onze Oer-Hollandse Bingo, de meest hilarische, vermakelijke en spannende bingo-ervaring van Nederland!

Stel je een knusse, huiselijke sfeer voor met een enthousiaste quizmaster en een luidruchtige menigte van vrolijke vrienden, collega's of familieleden. Onze Oer-Hollandse Bingo is precies dat, maar dan opgeleukt met de onmiskenbare charme en humor van ons kikkerlandje.

In tegenstelling tot je gewone bingo-avond, zorgt onze bingo-ervaring voor een ware rollercoaster van emoties. Van hilariteit en spanning tot een beetje gezonde competitie - wij beloven je een onvergetelijke avond.

Wat Kun Je Verwachten?

De Hollandse bingo begint met een warm welkom van onze sprankelende quizmaster, die je door het spel zal leiden met een combinatie van humor, enthousiasme en typisch Nederlandse gezelligheid. De kaarten zijn verdeeld, de getallen worden opgeroepen en de spanning begint te stijgen...

Maar vergeet de traditionele bingo-getallen! In plaats daarvan hebben we elke ronde verrijkt met leuke Hollandse weetjes, uitdagende raadsels, en grappige opdrachten. Denk aan "Het getal is hetzelfde als het aantal tulpensoorten in Nederland" of "Doe de vogeltjesdans voor je het getal mag wegstrepen".

We bieden een mix van traditioneel bingo-plezier en unieke verrassingen die ervoor zorgen dat geen enkele ronde hetzelfde is.

Bereid je voor om te lachen, te juichen en te zingen als nooit tevoren!

Waarom Onze Oer-Hollandse Bingo?

Of je nu een verjaardag viert, of een bedrijfsuitje organiseert  - onze Oer-Hollandse Bingo is de perfecte keuze. Wij zorgen voor alle materialen, een enthousiaste quizmaster, en natuurlijk een stapel leuke prijzen!

Schuif aan bij onze Oer-Hollandse Bingo en beleef een onvergetelijk uitje vol humor, spanning en gezelligheid. Want zeg nou zelf, wat is er nou Hollandser dan een  bingo? Reserveer vandaag nog je gewenste datum en beleef de gezelligheid zelf!

Boek nu snel deze oer-gezellige en unieke Hollandse Bingo of bel met Simona voor meer informatie!

Kosten Quiz of Bingo
tot en met 20 personen € 499,-
21 tot en met 30 personen € 24,95 p.p 
31 tot en met 40 personen € 22,95 p.p
41 tot en met 50 personen € 20,95 p.p
vanaf 51 personen € 18,95 p.p 
Exclusief btw - duur 2 uur
Al onze activiteiten zijn ook in het Engels te boeken.

inclusief aankleding, oud-hollands snoep en benodigdheden.  Reiskosten vanaf Amsterdam.
 0,25 per km. Vanaf 41 personen rekenen wij geen reiskosten.


ik-hou-van-holland-quiz-teambuilding-bedrijfsuitje-wwwbedrijfsuitjequiznl-Aangepast
ik-hou-van-holland-quiz-bedrijfsuitje-teamuitje-personeelfeest-wwwbedrijfsuitjequiznl-Aangepast
hou-van-holland-feest-quiz-uitje-bedrijfsuitje-teambuilding-wwwbedrijfsuitjequiznl-Aangepast
ik-hou-van-holland-quiz-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
Ik-hou-van-Holland-op-eigen-locatie-Nederland-bedrijfsuitjequiznl