Sinterklaasbingo op Jullie Locatie: Prijzen, Pepernoten en Plezier!

Wil je het heerlijke avondje dit jaar een speciaal tintje geven? Nodig ons dan uit voor de gezelligste Sinterklaasbingo ooit! Ideaal voor een teamuitje of een onvergetelijk moment met de collega's tijdens de Sinterklaastijd.

Wat kun je verwachten?

Wij zorgen voor de echte Sinterklaas sfeer en aankleding.Met ons bingospel krijg je niet zomaar getalletjes om af te strepen. Nee, we gooien er Sinterklaasliedjes, bekende Sint-grapjes en misschien zelfs een verdwaalde Piet tussen.

Tussendoor gaan de voetjes van de vloer (of gewoon lekker meezingen vanuit je stoel) met de leukste Sinterklaashits. En let goed op, want we hebben een speciale muziekronde waarbij je je Sinterklaaskennis flink kunt testen!

Extra's waar je blij van wordt!

We nemen een heleboel sinterklaas aankleding, pietenmutsen en sinterklaassjaaltjes mee. Zo is iedereen in een mum van tijd in de Sinterklaasstemming. Lachen gegarandeerd!

Onze bingo-master komt in stijl en zorgt voor een avond vol vertier. En het allerleukste? We hebben voor iedere bingo-ronde leuke kleine prijzen. Maar hou je bingokaart goed in de gaten, want er is ook een fantastische hoofdprijs voor de gelukkige winnaar!

Dus, zin in een Sinterklaasfeestje met een spelletje, muziek en prijzen? Boek de Sinterklaasbingo voor jullie uitje! Wie weet ga jij wel naar huis met die te gekke hoofdprijs

Kosten Quiz of Bingo exclusief btw
tot en met 25 personen € 649,-
26 tot en met 35 personen € 24,95 p.p 
36 tot en met 45 personen € 22,95 p.p
46 tot en met 59 personen € 20,95 p.p
vanaf 60 personen € 19,95 p.p 

Bij meer dan 80 deelnemers, prijs op aanvraag.
Onze tarieven zijn inclusief reiskosten en alle benodigheden.

Onze activiteiten duren 1.5 tot 2 uur en zijn ook in het Engels beschikbaar.


quiz-op-locatie-muziekquiz-pubquiz-bedrijfsuitjequiznl
foute-kerst-bingo-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
foute-kerstbingo-kerstuitje-eigen-locatie-teambuilding-crazy-bingo-wwwbedrijfsuitjequiznl