Boer zoekt......gezellig bedrijf Quiz

Onze gezellige boeren Presentator zoekt jullie om van jullie volgende bedrijfsuitje een echt feest te maken met de unieke Boeren Quiz.

In onze mooiste boerenkiel komen we de oer-gezellige Boer zoekt ... Gezellig Bedrijf Quiz presenteren. Actieve spellen, kennis- en boerenmuziekvragen wisselen elkaar af en maken dit bedrijfsuitje onvergetelijk.

We gaan jullie boerenverstand eens goed testen! Na het indelen van teams wordt een Hoofd Boer(in) gekozen, die extra feestelijk wordt aangekleed voor deze boeren quiz. Daarna is het twee uur lang lachen, gieren en brullen met deze gezellige quiz. Welk team gaat deze boeren quiz winnen?

Bereid je voor om van dit bedrijfsuitje een echt spektakel te maken, met veel actie en leuke fotomomenten. Laat je verrassen door de unieke en oer-gezellige Quiz.

Deze boeren quiz heeft de volgende rondes:

  • Vragenronde
  • Muziekronde
  • Actieronde
  • Teamcaptainsronde
  • Verrassingsronde
  • Spannende Finale

Met veel boerenbedrijven in Nederland is onze boeren quiz natuurlijk hot! Doe mee en laat je verrassen door leuke en originele vragen over boerderijen, boeren en boerinnen, dieren en gewassen.

Twijfel niet langer en boek deze Loooooeeeeiende Quiz voor een gegarandeerd geslaagd bedrijfsuitje. Bel Simona voor meer informatie.

Kosten Quiz of Bingo exclusief btw
tot en met 25 personen € 649,-
26 tot en met 35 personen € 24,95 p.p 
36 tot en met 45 personen € 22,95 p.p
46 tot en met 59 personen € 20,95 p.p
vanaf 60 personen € 19,95 p.p 

Bij meer dan 80 deelnemers, prijs op aanvraag.
Onze tarieven zijn inclusief reiskosten en alle benodigheden.

Onze activiteiten duren 1.5 tot 2 uur en zijn ook in het Engels beschikbaar.


foute-uur-spel-quiz-personeelsuitje-bedrijfsuitjequiznl-Aangepast
bedrijfsuitjequiz-weg-met-de-baas-Aangepast
teambuilding-teamuitje-muziekquiz-pubquiz-op-eigen-locatie-bedrijfsuitjequiznl
Muziekquiz-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
bedrijfsuitje-grote-groepen-eigen-locatie-bedrijfsuitjequiznl
 

Bedrijfsuitje Quiz komt op elke locatie of boerderij in Nederland of België. Heb je geen  locatie dan regelen wij dat graag geheel kosteloos voor je.
Bedrijfsuitje Quiz is gevestigd in Amsterdam maar wij werken samen met verschillende locaties in: Almere, Alkmaar, Bergen Op Zoom, Breda, Den Haag, Haarlem, Lelystad, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg

Onze boeren quiz is erg populair in de volgende provincies: Noord brabant, Gelderland en Overijssel. Of je ons nu in een schuur of tussen de koeien of schapen wegzet het maakto ons niet uit, wij maken er een gezellig uitje van!

Ik hou van Holland quiz  Muziek quiz  Carnaval quiz   Pubquiz