Quiz in Roosendaal

  • Een volledig Verzorgde Quiz of Bingo
  • Ervaren en gezellige Quizmasters 
  • Spetterende Prijs voor het Winnende Team
  • 25 jaar Entertainment Ervaring
  • Op elke locatie in Roosendaal
  • Van 15 tot 500 Personen

Vrijblijvende informatie

Origineel bedrijfsuitje in Roosendaal

Boek je teamuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje in Roosendaal bij bedrijfsuitje Quiz en laat ons alles regelen. Met onze entertainende Quizmasters en leuke vragen maken wij van elk bedrijfsuitje een feest waar iedereen nog lang over zal napraten!

Bedrijfsuitje op eigen locatie in Roosendaal

Wat is er nou fijner dan een bedrijfsuitje kunnen houden op een eigen gekozen locatie in Roosendaal? Zo kan rekening worden gehouden met de reistijden van iedereen, is het goed beschikbaar met het openbaar vervoer en kan er rekening worden gehouden met al jullie eisen. Het enige wat je moet doen is ons laten weten waar in Roosendaal of omgeving het personeelsfeest is. Wij komen dan met benodigdheden, aankleding en een heuse Quizmaster naar jullie toe!

Bedrijfsuitje in het centrum van Roosendaal

Het gezellige centrum van Roosendaal biedt vele horecagelegenheden die een afgeschermde zaal aanbieden. Een ideale plek voor een pubquiz of andere quiz, verzorgd door bedrijfsuitje Quiz. Laat ons weten dat jullie een quiz willen boeken op een externe locatie en wij regelen alles voor jullie. Zo kunnen jullie zelf ook genieten van de dag zelf! Wij bvragen alleen om een tafel en een stopcontact.
Neem contact op met ons om al jullie wensen te bespreken en dan gaan wij aan de slag.

085-0604384   info@bedrijfsuitjequiz.nl