Pubquiz

Originele Pubquiz met Knotsgekke QuizMasters - Bedrijfsuitje of Teamuitje

Maak jullie bedrijfsuitje of teamuitje extra gezellig met onze originele Pubquiz. Onder het genot van een biertje, wijntje of frisje spelen wij deze pubquiz op jullie eigen locatie of op een externe locatie die wij graag geheel kosteloos voor jullie regelen. Onze Pubquiz is een mix van leuke vragen, weetjes, kennis, muziek en actie, gepresenteerd door onze Knotsgekke QuizMasters. Het is een perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding evenement.

Test je kennis
Daag jezelf uit met uiteenlopende onderwerpen en test je algemene kennis. Of laat zien hoeveel muziekkennis je hebt met hits vanaf de jaren 80 tot heden. Hoe goed scoor je bij de waar of niet waar ronde? En welke punten gooi je bij elkaar met de dobbelsteen?

Teamcaptainsronde
Na de indeling van de teams kiezen jullie een teamcaptain, die wij extra feestelijk aankleden. De teamcaptains spelen een belangrijke rol bij deze pubquiz. Zijn ze er klaar voor? Kunnen ze de druk aan? Denk dus goed na wie je als teamcaptain kiest!

Spannende Finale
Welk team gaat er winnen? Aan het einde van de pubquiz mag het winnende team meezingen met "We are the champions" en ontvangen ze felbegeerde medailles.

De quiz bestaat uit verschillende rondes, zoals de Vragenronde, Muziekronde, Actieronde, Teamcaptainsronde, Verrassingsronde en een Spannende Finale.

Leuke aankleding en Oud-Hollands snoep
Wij zorgen altijd voor een gezellige aankleding en Oud-Hollands snoep voor alle teams, om de sfeer compleet te maken.

Boek nu snel onze Pubquiz voor een onvergetelijk personeelsuitje of teambuilding evenement. Neem contact op met Simona voor meer informatie.

Kosten Quiz of Bingo
tot en met 20 personen € 499,-
21 tot en met 30 personen € 24,95 p.p 
31 tot en met 40 personen € 22,95 p.p
41 tot en met 50 personen € 20,95 p.p
vanaf 51 personen € 18,95 p.p 
Exclusief btw - duur 2 uur
Al onze activiteiten zijn ook in het Engels te boeken.

inclusief aankleding, oud-hollands snoep, benodigdheden en reiskosten tot 50 km vanaf Amsterdam.
Daarna 0,25 per km. Vanaf 31 personen rekenen wij geen reiskosten.

 

foute-uur-spel-quiz-personeelsuitje-bedrijfsuitjequiznl-Aangepast
bedrijfsuitjequiz-weg-met-de-baas-Aangepast
teambuilding-teamuitje-muziekquiz-pubquiz-op-eigen-locatie-bedrijfsuitjequiznl
Muziekquiz-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
bedrijfsuitje-grote-groepen-eigen-locatie-bedrijfsuitjequiznl

Bedrijfsuitje Quiz komt op elke locatie in Nederland of België. Heb je zelf geen locatie dan regelen wij dat graag geheel kosteloos voor je.
Bedrijfsuitje Quiz is gevestigd in Amsterdam maar wij werken samen met verschillende locaties in: Almere, Alkmaar, Amersfoort, Bergen Op Zoom, Breda, Den Bosch, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hoofddorp, Lelystad, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer.

 Ik hou van Holland quiz  80`s 90`s en 00`s quiz   Het foute uur quiz   Carnaval quiz