Pubquiz op eigen locatie

Originele Pubquiz met Knotsgekke QuizMasters - Bedrijfsuitje of Teamuitje

Maak jullie bedrijfsuitje of teamuitje extra gezellig met onze originele Pubquiz. Onder het genot van een biertje, wijntje of frisje spelen wij deze pubquiz op jullie eigen locatie of op een externe locatie die wij graag geheel kosteloos voor jullie regelen. Onze Pubquiz is een mix van leuke vragen, weetjes, kennis, muziek en actie, gepresenteerd door onze Knotsgekke QuizMasters. Het is een perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding evenement.

Test je kennis
Daag jezelf uit met uiteenlopende onderwerpen en test je algemene kennis. Of laat zien hoeveel muziekkennis je hebt met hits vanaf de jaren 80 tot heden. Hoe goed scoor je bij de waar of niet waar ronde? En welke punten gooi je bij elkaar met de dobbelsteen?

Teamcaptainsronde
Na de indeling van de teams kiezen jullie een teamcaptain, die wij extra feestelijk aankleden. De teamcaptains spelen een belangrijke rol bij deze pubquiz. Zijn ze er klaar voor? Kunnen ze de druk aan? Denk dus goed na wie je als teamcaptain kiest!

Spannende Finale
Welk team gaat er winnen? Aan het einde van de pubquiz mag het winnende team meezingen met "We are the champions" en ontvangen ze felbegeerde medailles.

De quiz bestaat uit verschillende rondes, zoals de Vragenronde, Muziekronde, Actieronde, Teamcaptainsronde, Verrassingsronde en een Spannende Finale.

Leuke aankleding en Oud-Hollands snoep
Wij zorgen altijd voor een gezellige aankleding en Oud-Hollands snoep voor alle teams, om de sfeer compleet te maken.

Boek nu snel onze Pubquiz voor een onvergetelijk personeelsuitje of teambuilding evenement. Neem contact op met Simona voor meer informatie.

Kosten Quiz of Bingo exclusief btw
tot en met 25 personen € 649,-
26 tot en met 35 personen € 24,95 p.p 
36 tot en met 45 personen € 22,95 p.p
46 tot en met 59 personen € 20,95 p.p
vanaf 60 personen € 19,95 p.p 

Bij meer dan 80 deelnemers, prijs op aanvraag.
Onze tarieven zijn inclusief reiskosten en alle benodigheden.

Onze activiteiten duren 1.5 tot 2 uur en zijn ook in het Engels beschikbaar.


 

foute-uur-spel-quiz-personeelsuitje-bedrijfsuitjequiznl-Aangepast
bedrijfsuitjequiz-weg-met-de-baas-Aangepast
teambuilding-teamuitje-muziekquiz-pubquiz-op-eigen-locatie-bedrijfsuitjequiznl
Muziekquiz-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
bedrijfsuitje-grote-groepen-eigen-locatie-bedrijfsuitjequiznl

Bedrijfsuitje Quiz komt op elke locatie in Nederland of België. Heb je zelf geen locatie dan regelen wij dat graag geheel kosteloos voor je.
Bedrijfsuitje Quiz is gevestigd in Amsterdam maar wij werken samen met verschillende locaties in: Almere, Alkmaar, Amersfoort, Bergen Op Zoom, Breda, Den Bosch, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hoofddorp, Lelystad, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer.

 Ik hou van Holland quiz  80`s 90`s en 00`s quiz   Het foute uur quiz   Carnaval quiz