80’s, 90’s & 00’s Bingo bij Jullie op Locatie

 

Een Muzikale Tijdreis vol Verrassingen!

Stap met ons in de tijdmachine en herbeleef de iconische decennia van de 80's, 90's en 00's met een unieke bingo-ervaring! Perfect voor diegenen die houden van nostalgie, muziek en een flinke dosis plezier. Dé activiteit voor een onvergetelijk teamuitje of avondje uit met collega's.

Hoe werkt deze swingende bingo?

In onze speciale bingo draait het allemaal om de magie van de drie decennia. Op de bingokaart vind je zowel getallen als antwoorden op muziekvragen. Wanneer we een vraag stellen of een klassieker laten horen, zoek je het juiste antwoord of het getal op je kaart. Streep 'm af en ga voor die volle kaart!

En weet je wat het mooiste is? Je zult jezelf betrappen op meezingen en misschien zelfs een dansje wagen. Van de rockende 80's, via de swingende 90's naar de hippe 00's – het komt allemaal voorbij!

Waarom is dit de ultieme trip down memory lane?

Met elke vraag, elk nummer, duiken we dieper in de muzikale schatkist van de 80's tot de 00's. Herbeleef de hits, de mode en de momenten die deze jaren zo speciaal maakten. En natuurlijk, zoals altijd, hebben we leuke prijzen voor de winnaars, van retro gadgets tot die felbegeerde hoofdprijs voor de Bingo-kampioen!

Onze quizmaster, gekleed in stijl, gidst jullie door de avond en zorgt voor de juiste vibe. Dus, klaar om de gloriedagen van de 80's, 90's en 00's te herbeleven terwijl je speelt voor de winst? Boek de 80’s, 90’s & 00’s Bingo en zorg voor een avond die swingt, verrast en verbindt, gewoon bij jullie op locatie!

Kosten Quiz of Bingo exclusief btw
tot en met 25 personen € 649,-
26 tot en met 35 personen € 24,95 p.p 
36 tot en met 45 personen € 22,95 p.p
46 tot en met 59 personen € 20,95 p.p
vanaf 60 personen € 19,95 p.p 

Bij meer dan 80 deelnemers, prijs op aanvraag.
Onze tarieven zijn inclusief reiskosten en alle benodigheden.

Onze activiteiten duren 1.5 tot 2 uur en zijn ook in het Engels beschikbaar.muziekbingo-muziekquiz-eigen-locatie-teamuitje-teambuilding-bedrijfsuitje-bedrijfsuitjequiznl-Bingo
Bedrijfsuitje-op-eigen-locatie-ook-last-minute-wwwbedrijfsuitjequiznl-Aangepast
crazybingo-80s-90s-00-muziekbingo-foutebingo-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl
80s-90s-zero-quiz-bedrijfsuitje-op-locatie-wwwbedrijfsuitjequiznl-Aangepast
muziekquiz-bedrijfsuitje-teamuitje-teambuilding-personeelsfeest-wwwbedrijfsuitjequiznl-Aangepast