Voel de Beat en Win Groot: Doe Mee aan Onze Muziek Bingo!

Bereid je voor op een avond vol plezier, spanning en fantastische muziek met onze Muziek Bingo. We combineren de geliefde spelletjestraktatie met je favoriete tunes, waardoor je een ervaring krijgt die zowel melodieus als meeslepend is.

Wat Kun Je Verwachten?

Onze Muziek Bingo is geen gewone bingo. In plaats van getallen op je kaart, vind je liedtitels uit verschillende genres en decennia. Wanneer je een lied hoort dat overeenkomt met een titel op je kaart, streep je deze af. De eerste die een volle rij, kolom of kaart heeft, roept "Bingo!" en maakt kans op geweldige prijzen.

Maar wacht, er is meer! Onze Muziek Bingo bevat ook speciale rondes gewijd aan filmmuziek en TV serie tunes. Kun jij het themalied van je favoriete sitcom herkennen? Of de onmiskenbare soundtrack van die beroemde blockbuster? Deze rondes testen je kennis en scherpen je gehoor, terwijl ze je ook meenemen op een nostalgische reis vol herinneringen.

Waarom Onze Muziek Bingo?

Onze Muziek Bingo is meer dan alleen een spel; het is een feest voor alle muziekliefhebbers. Het is de perfecte manier om een avond door te brengen met vrienden, familie of collega's, of om een speciale gelegenheid te vieren.

Dankzij de diverse muziekkeuze is er voor ieder wat wils. Van pop tot rock, van klassiek tot de nieuwste hits - en natuurlijk de onvergetelijke filmmuziek en TV serie tunes - je zult gegarandeerd met je voet meetikken en meezingen met de muziek.

Bovendien maakt onze energieke quizmaster de ervaring nog spannender en vermakelijker. Bereid je voor op een mix van geweldige muziek, gezellige sfeer en een vleugje competitie.

Boek nu snel deze oer-gezellige en unieke Muziek Bingo die wij op elke locatie organiseren of bel met Simona voor meer informatie!

Kosten Quiz of Bingo exclusief btw
tot en met 25 personen € 649,-
26 tot en met 35 personen € 24,95 p.p 
36 tot en met 45 personen € 22,95 p.p
46 tot en met 59 personen € 20,95 p.p
vanaf 60 personen € 19,95 p.p 

Bij meer dan 80 deelnemers, prijs op aanvraag.
Onze tarieven zijn inclusief reiskosten en alle benodigheden.

Onze activiteiten duren 1.5 tot 2 uur en zijn ook in het Engels beschikbaar.crazy-foute-bingo-op-locatie-bedrijfsuitjequiznl-Aangepast
crazy-bingo-gezellige-bingo-muziek-foute-op-locatie-bedrijfsuitjequiz-teamuitje-groepsuitje
Compleet-verzorgde-foute-bingo-bedrijfsuitjequiz.nl
foute-muziek-bingo-teamuitje-crazy-bingo-bedrijfsuitjequiznl

Bedrijfsuitje Quiz komt op elke locatie in Nederland of België een foute bingo verzorgen. 
Bedrijfsuitje Quiz is gevestigd in Amsterdam maar wij werken samen met verschillende locaties in: Almere, Alkmaar, Amersfoort Bergen Op Zoom, Breda, Den Haag, Deventer, Haarlem, Lelystad, Leiden,  Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Zutphen.

Ik hou van Holland quiz  Het foute uur quiz  Kerst quiz  Sinterklaas quiz