Jullie uitje maken wij onvergetelijk!

Eindejaarsuitje plannen,  begin in de zomer

Ik hoor je denken, eindejaarsuitje plannen! Kerst, kou, december het is nu juli. We hebben net de heetste dag sinds 23 augustus 1944 gehad (leuke quizvraag)

Dat klopt helemaal, maar met het plannen van een uitje kun je niet vroeg genoeg beginnen. Alle eindejaarsuitjes worden in november en december gepland.

Er zijn ongeveer 1.5 miljoen bedrijven in Nederland daarvan organiseert de helft een bedrijfsuitje. Het grootste deel kiest er voor om het als afsluiter van het jaar te doen. Dit betekend dat er in die periode een run is op leuke locaties, activiteiten, restaurants en begeleiders.

Wil je alleen uit eten dan is de reservering zo gemaakt maar wil je er nog iets van entertainment bij bijvoorbeeld een quizspel dan moeten er al 2 partijen op jouw gewenste tijd en datum nog plek hebben.

Daarom kun je nu al het beste gaan beginnen met voorbereiden van jullie bedrijfsuitje. Wacht nog even met bestellen van je volgende cocktail en bedenkt nu vanuit je strandstoel al wat voor activiteit je wil gaan doen met het team.

Wat gaan jullie doen met het eindejaarsuitje? Vind je inspiratie bij Home

muziekquiz-bedrijfsuitje-teamuitje-teambuilding-personeelsfeest-wwwbedrijfsuitjequiznl
teambuilding-pubquiz-bedrijfsuitje-personeelsfeest-quiz-wwwbedrijfsuitjequiznl
80s-90s-00s-quiz-teambuilding-bedrijfsfeest-personeelfeest-teamuitje-wwwbedrijfsuitjequiznl
bedrijfsuitjequiz-weg-met-de-baas
ik-hou-van-holland-quiz-bedrijfsuitje-teamuitje-personeelfeest-wwwbedrijfsuitjequiznl