Een seniorenquiz organiseren is bij BedrijfsuitjeQuiz in vertrouwde handen

Wil je een seniorenquiz laten organiseren in bejaardenhuizen of verzorgingshuizen? Een quiz op maat voor 70+? Bij BedrijfsuitjeQuiz is de organisatie van 70 plus quizzen in handen van professionals met meer dan 25 jaar ervaring in entertainment. Wij verzorgen het hele jaar door unieke kwissen voor senioren, variërend van een Nostalgie Quiz tot een Sinterklaas Quiz en een Kerst en Oud & Nieuw Quiz. Daarnaast behoort ook de PubQuiz speciaal voor 70+ tot de mogelijkheden en datzelfde geldt voor de Ik Hou van Holland Quiz 70+. Kortom, alles is bij ons mogelijk en we staan in heel het land tot je dienst.

OfferteBel: 085 0604384WhatsApp: 06 24687240

Op maat gemaakte seniorenquiz laten organiseren op elke locatie

BedrijfsuitjeQuiz komt zelf uit Oud Gastel, Noord-Brabant. Dit betekent dat we overal in de provincie maar ook in de rest van Nederland met onze entertainmentervaring voor je klaar staan. Onder andere in:

  • Bergen op Zoom
  • Breda
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Roosendaal
  • Rotterdam
  • Tilburg

Wil je dat we op zoek gaan naar een geschikte locatie voor een bejaarden quiz op maat? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wij gaan geheel kosteloos voor je op zoek naar een gelegenheid waar een ouderen quiz op locatie gegeven kan worden.

Carnaval quiz

De kwis op maat vol herkenning

De nostalgische seniorenquiz die wij organiseren voor ouderen zit boordevol herkenningsmomenten. De ‘o ja’s’ zijn alom te horen en datzelfde geldt voor veel ooohs en aaahs. Deze quiz voor 70+ laat die goede oude tijd voor even terugkomen. Dit doen we onder andere door een muziekronde, een verrassingsronde en uiteraard een vragenronde. Liever alleen de muziek van weleer herbeleven? Ook dat kan. BedrijfsuitjeQuiz organiseert ook de Muziek Quiz 70+ met heerlijke meezingers, oude tv-tunes en hits uit de jaren 30, 40, 50 en 60. De quizduur is standaard 2 uur maar in overleg kan hier uiteraard van worden afgeweken.

Dankbare en enthousiaste reacties

BedrijfsuitjeQuiz zorgt er verder voor dat alles van A tot Z op locatie geregeld wordt. Dit houdt in dat we de complete aankleding verzorgen en dat alles wat nodig is voor een geslaagde bijeenkomst aanwezig is. Denk dan aan Oudhollands snoep bijvoorbeeld en een spetterende prijs voor de winnaars. Daarnaast zijn onze enthousiaste Quizmasters in stijl gekleed om het geheel compleet te maken. Zij verzorgen de quizpresentatie en weten de sfeer er vanaf de start perfect in te krijgen. Door de dankbare en enthousiaste reacties die we tot nu toe gehad hebben weten we zeker dat we ook van jouw seniorenquiz op locatie een succes zullen maken.