Muziek Quiz als bedrijfsuitje: voordelig de pan uit swingen

Goedkoop een Muziek Quiz als bedrijfsuitje laten organiseren dat de pan uit swingt? Bij BedrijfsuitjeQuiz ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende quizzen en uitjes en onze voordelige muziekquiz is hier een uitgelezen voorbeeld van. Tijdens verschillende rondes komen de meest uiteenlopende vragen en muziekstijlen voorbij. Van de sixties tot de zeroes en van de jaren 80 tot filmmuziek. Recent is hier het foute uur aan toegevoegd wat gegarandeerd voor hilariteit zal zorgen. Wij organiseren hierbij het complete feest voor je in heel Nederland en België. Zo heb je zelf nergens omkijken naar en kun je gezellig mee swingen met je collega’s.

OfferteBel: 085 0604384WhatsApp: 06 24687240

Muziek Quiz als bedrijfsuitje met hoog ‘o ja-gehalte’

Juist door de enorme diversiteit in onze muziekquizzen zul je je collega’s regelmatig ‘o ja’ horen roepen. Alles komt dan ook aan bod. Vooral de ronde met filmmuziek kan op veel enthousiaste reacties rekenen en tijdens de andere rondes wordt vaak volop meegezongen of meegedanst. Datzelfde zul je ook zien bij de Quizmasters van BedrijfsuitjeQuiz. Zij staan in een bijpassende outfit vrolijk te swingen tijdens de presentatie en zorgen ervoor dat het uitje in perfecte banen wordt geleid. Na 2 uur gezelligheid met heel veel muziek laat de Quizmaster weten welk team zich ‘King of Music’ mag noemen.

Muziek en film quiz bij bedrijfsfeest

Locatie en combinatiemogelijkheid met lunch of diner

BedrijfsuitjeQuiz zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt. Denk daarbij aan de complete aankleding en alle benodigdheden zoals Oudhollands snoep en nog veel meer. Je kunt zelf kiezen waar je de popquiz wilt laten plaatsvinden, maar ook kun je ons vragen om kosteloos naar een geschikte locatie op zoek te gaan. Bijvoorbeeld als je je feest wilt combineren met een lunch of diner. Wij werken samen met diverse gelegenheden in heel Nederland en België, waar we een afgeschermde ruimte voor je kunnen reserveren om je pop quiz te houden. Daarbij zijn onze all-in tarieven heel transparant en voordelig; zie onderstaand;

  • Tot 15 personen; € 375,00
  • 16 tot 30 personen; € 23,95 per persoon
  • 31 tot 45 personen; € 21,95 per persoon
  • Vanaf 46 personen; € 18,95 per persoon

Indien je de activiteit wilt combineren met een 2 gangen lunch bedragen de extra kosten € 25,00 per persoon en voor een 3 gangen diner betaal je per persoon slechts € 35,00 extra. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Eigen inbreng is overal mogelijk

Heb je zelf ideeën voor je Muziek Quiz als bedrijfsuitje? Laat ons je wensen weten en wij zorgen ervoor dat deze ten uitvoer worden gebracht. Dit doen we onder andere overal in Noord-Brabant. Zo hebben we al supergezellige muziekquizzen georganiseerd in:

  • Bergen op Zoom
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Roosendaal
  • Tilburg

Uiteraard doen we dit niet alleen in Brabant. We organiseren jouw ideale bedrijfsuitje met veel muziek ook in andere plaatsen en provincies zoals Middelburg in Zeeland, Almere en Lelystad in Flevoland, Utrecht en Amsterdam. Ook in Zuid-Holland hebben we onder meer in Den Haag, Dordrecht en Rotterdam diverse swingende groepsuitjes mogen verzorgen. Wil je een swingend bedrijfsfeest in België boeken? Daarvoor ben je bij BedrijfsuitjeQuiz eveneens aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk ook in heel België zoals Antwerpen de gezelligste muziekquizzen op maat.