Entertainment afgestemd op senioren

  • Een volledig verzorgde quiz, spel of bingo
  • Prettig tempo
  • Geen digitale activiteiten
  • Spetterende prijs voor de winnaars
  • 25 jaar entertainment ervaring
  • Door heel Nederland en België
  • Mail ons voor een digitale brochure
  • All-in prijzen

Vrijblijvende informatie

Quizzen en bingo speciaal gemaakt voor het plezier van ouderen!

Sinds 2018 bieden we als team van BedrijfsuitjeQuiz ook speciale quizzen voor senioren. Het idee voor deze inmiddels veel geboekte quizzen is per toeval ontstaan… Begin 2018 werd ons team gevraagd een enerverende middag te organiseren voor een nieuwe opdrachtgever in een bejaardentehuis waar ook dementerende ouderen aanwezig waren. Waar de deelnemers aan onze quizzen altijd tussen de 25 en 50 jaar zijn, was ons publiek die middag ver over de zeventig én een stuk minder mobiel….

Een ongekend mooie middag
Dat vroeg om aanpassingen van ons repertoire. Met succes! Aanpassing van de vragen en passende muziek leverde een ongekend mooie middag op. Met muziek, een dansje, veel humor en een spannende finale. De aanwezige 70-plussers deden actief mee. Niet alleen zij, maar ook wij hadden een enerverende middag. Met heerlijke meezingers en spannende finales met fanatieke deelnemers.

Bingo
Doordat de quizzen en spellen zo een succes zijn kwam al snel de vraag of wij ook de ouderwetse bingo voor ouderen konden aanpassen. Wij bieden al een crazy en foute bingo aan als bedrijfsuitje maar die was niet geschikt als seniorenbingo. Deze nieuwe crazybingo voor ouderen hebben wij helemaal aangepast aan publiek van 70, 80 en 90 jaar. De muziekbingo is gemaakt met muziek uit de jaren 30, 40 en 50. Bij de nostalgie bingoronde zullen de deelnemers ook tussen het wegstrepen door, veel reacties van herkenning geven.

Corona

Toen was daar ineens corona. Na maanden geen activiteiten bij bejaarden en verzorgingshuizen is er gelukkig nu mondjesmaat weer vraag naar leuke ouderen activiteiten. Maar wel coronaproof natuurlijk. Al onze activiteiten zijn ook individueel te spelen. Kijk ook eens bij ons op maat gemaakte coronaproof combinatie van spel en bingo.